söndag 18 juli 2010

2:a svensk på SM'et

SM i Malmö avslutades igår Lördag och det blev finsk seger! Lite underligt kan man tycka men SM'et var ett öppet SM och det betyder att även utländska besättningar kan vara med. Bästa svensk blev Team Anna Källberg med en andra plats och knep därmed titeln svenskmästare.
Vinden har varit bra ostlig vind under hela regattan men det betyder också att förhållanderna varit svåra med många skift och galna byar.


Vi gjorde en klar förbättring i andra Round robin och lyckades plocka ett antal fler poäng men tyvärr räckte det inte till semi utan tyvärr föll vi återigen på det berömda håret. Det känns mycket frustrerande att inte riktigt få det flyt i seglingen som vi vet vi kan få till. Starterna har varit bra under hela regattan och då vi får till seglingen gör vi det riktigt bra och att vi slog Silja Lehtinen FIN som vann totalt, i våra matcher känns ändå gott! Det är det vi kommer ta med oss mentalt nu framöver.
Nu kommer vi att ta lite semester och ägna åt våra familjer som lagt mycket tid och kraft att stötta oss. Vi körigång med träning igen i början av augusti och sedan blir nästa tävling i Karlskrona den 13-14 aug.

Slutresultat SM:
1. Silja Lehtinen FIN
2. Anna Kjellberg SWE
3. Katie Archer GBR
4. Trine Abrahemsen DEN
5. Linda Rahm SWE
6. Caroline Sylvan SWE
7. Sofia Brander SWE
8. Ekatarina Skoudina RUS

Inga kommentarer: