torsdag 29 maj 2008

GKSS Spring Cup 2008 31maj - 1juni

- världseliten är på plats!Startfältet i årets Spring Cup är det starkaste någonsin och flera av världens absolut bästa Match Racing-seglare både på herr- & damsidan är på plats för att segla i tävlingen som kommer att skicka den 12:e och sista skepparen till Match Cup Sweden i Marstrand.

Nytt för 2008 är att Spring Cupen nu ingår i Tour Qualifying Series, en världsomspännande serie seglingar som fungerar som feeder-event för World Match Racing Tour.På vattnet utanför hamnen i Långedrag kommer vi att få se världsettan Mathieu Richard segla mot GKSS egen America’s Cup-skeppare Mattias Rahm. Vinnaren i Match Race Germany Damien Iehl kommer att kämpa för att knipa den sista platsen till världscupseglingarna i Marstrand.

Sveriges främsta Match Racing-damer Linda Rahm och Jenny Axhede utmanar herrarna.Under helgen kommer Musto finnas på plats för att guida dig i hur du klär dig på sjön och hur du sköter din Gore Tex-utrustning.GKSS klubbmästeri tänder grillen och serverar nyflippade hamburgare.Vid tribunen följer du seglingarna och får kommentering från våra seglingsexperter.Lördag morgon 09.00 går startskottet för GKSS Spring Cup 2008.

Inga kommentarer: